rJan Willem van der Wal exposeert zijn Bronzen

Jan Willem van der Wal maakt al zo’n twintig jaar Bronzen sculpturen. Sindsdien heeft hij vele vormen letterlijk naar zijn hand weten te zetten. “Het meest fascinerende van bronzen creëren is dat het mij de vrijheid geeft om met vorm, balans en realiteit te spelen. Het bronsproces maakt juist actieve houdingen zo mooi mogelijk” aldus Jan Willem. Zijn werken zullen u verbazen, verwonderen én laten lachen! “Met mijn Bronzen creëer ik een communicatie tussen natuur (zowel abstract als figuratief) en de mens. Gewaagde vormen die aangeraakt moeten worden.” Jan Willem van der Wal werkt met de zgn. verloren-was-methode. Zijn website toont u het hele proces. Momenteel exposeert hij samen met zijn collega uit 'het Bronzig' Peter de Pijper, die geabstraheerd-figuratieve beelden maakt.

 

 

 

 

nieuw werk

Vanaf maart 2019 is er nieuw en bijzonder werk te zien van Jeroen Heerkes www.jeroenheerkes.nl "Op het moment dat ik een beeld vastleg in een foto heb ik de uitwerking van het beeld al grotendeels voor ogen. Om de beelden af te maken worden deze afgedrukt op materialen die de sfeer en uitstraling verder versterken; materialen zoals acrylglas, mat- of geborsteld aluminium en beton. Het beeld komt vanuit het hoofd direct aan de muur".

 

 

 

Performance portretschilderen
Zaterdag 16 januari was de performance portretschilderen in galerie KVNSTMARCT door Laura Rominu en Jan Aanstoot. Vrienden en vriendinnen van de galerie genoten van diverse artistieke geheimen. Mail ons voor de volgende!

 

 

 

 

Agenda

De agenda voor het komende jaar (onder voorbehoud):

  • Op aanvraag: workshops realistisch portretschilderen, abstract schilderen, beginselen van beeldhouwen, sieraden maken, tekenen, lezingen... stuur een maitje, en u wordt op de hoogte gehouden.
  • Op 23, 25 en 25 augustus 2019: Kunst in Ootmarsum, met als thema: 'Byzondere Kunst by Georgische Kunst'. Het artistieke buitengebeuren in het laatste weekend van augustus met meer dan 225 kunstenaars uit binnen- en buitenland in het historische en beschermde stadscentrum van Ootmarsum is een boeiend jaarlijks evenement dat u niet mag missen. Het artistieke buitengebeuren wordt alweer voor de 36e keer gehouden.

 

 

 

Ook in de galerie

Prachtig schilderijen van Tineke Demmer: website.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven
Ook vriend(in) van de galerie worden? Vul dan het contactformulier even in.

Nieuws

gallery/portretschilderen
gallery/jan willem van der wal
gallery/trossen los!-compressed